Help

Foto’s kijken.

Foto’s kan je alleen bekijken met de foto viewer. De viewer start normaal gesproken direct op als je in het album komt. Helaas …… dit werkt niet soepel bij het eerste album wat je wil bekijken. Je ziet wel een een album naam, maar geen foto’s. De oplossing. Ga met de ESC toets van je toetsenbord terug naar de vorige pagina en kies opnieuw voor het bedoelde album. Een andere manier is om de F5 toets op je toetsenbord aan te tikken, ook dat is voldoende.

Gebruiksaanwijzing van de fotoviewer.

Rechts onder de fotoviewer en dus naast de fotostrip vind je nog een paar kleine pictogrammen. Alleen het linkse knopje SL en het middelste knopje FS is interessant.

Met SL start je een Slideshow op, je kan achterover gaan zitten want de foto’s komen vanzelf allemaal over je beeldscherm.

Met FS ga je naar de Fullscreen modus en kan je de foto’s op groter formaat bekijken. Wil je weer terug naar de normale modus klik dan nogmaals op het FS pictogram of druk de ESC toets van je toetsenbord in.

Onduidelijk of tips ter verbetering.

Merk je dat mijn website niet functioneert zoals het zou moeten of heb je tips ter verbetering van de website? Beiden stel ik zeer op prijs. Wil je dan in de menubalk naar de keuze REAGEREN gaan en daar dan in het reageerscherm je boodschap voor mij achterlaten. Bij voorbaat hartelijk dank voor je reactie.